Un neamt a reusit o parcare de precizia ceasurilor elvetiene intr-un cadru organizat si a doborat astfel un vechi record mondial.
Neamtul Ronny Wechselberger a reusit sa parcheze dintr-o singura miscare folosind frana de mana un Volkswagen Polo intre doua masini unde spatiul era doar cu 26 de centimetri mai mare decat masina condusa de el. Totusi din video parcarea pare prea perfecta, desi pe pista se poate observa ca au mai fost incercari, datorita urmelor lasate in forma ciculara.
In trecut un britanic a mai parcat un Mini intr-un spatiu cu 33 de centimetri mai mare decat lungimea vechiculului.

Revenind la informatia noastra, ar trebui sa mentionam “Nu incercati acest lucru intr-un spatiu public chiar daca spatiu este mai mare pentru ca e periculos” iar daca nu va iasa riscati sa reparati toata viata la masini 😀

Totusi intrebarea mea este cat Dumnezeu o fi repetat asta sa ii iasa asa de bine, pentru ca si eu mai fac din astea dar nu imi ies asa bine 🙂 (ultima parte era o gluma)

Comments

comments

3 thoughts on “Parcare laterala de record mondial, reusita de un neamt!”
  1. Foarte fain! Eu am vazut tot asa un expert in Italia la un parc de distractii numit Mirabilandia. Au un spectacol “Academia de politie”, dar parca asta il intrece. Bine… doar la parcarea laterala caci in timpul spectacolului mergeau 2 masini fiecare pe 2 roti si cand s-au intalnit pe traseu, soferii s-au salutat, au dat un hi5. Nebuni!

  2. De 3X Genial, insa norocul cel mare e ca a fost nisip pe jos 😀 si la chestia cu repetarea eu ma intreb cate masini a distrus :)))

Comments are closed.