geanta transport vanat

Probabil multi dintre voi cauta de multe ori metode simple eficiente si la indemana pentru transport asa ca astazi o sa va recomandam ceva mai ciudat/deosebit pe care am testat-o si e foarte buna.

Stim ca pe pagina sunt si multi vanatori asa ca Geanta etansa pentru transport vanat mare -100l e perfecta si pentru ei din mai multe motive. Se poate transporta intr-un buzunar mai mare, e surprinzator de impermeabila, e foarte incapatorare si datorita constructiei e rezistenta si indemanoasa.

Aceasta geanta e buna si pentru treburi caznice pentru activitati la ferma sau pentru orice altceva. Spuneam ca incape pentru transport intr-un buzunar dar desfacuta in sea incape linistit un miel intreg de vre-o 40 kg, de exemplu sau un porc de 60-70 kg numai bun de facut la rotisor.

Geanta a fost testat si de catre noi in mai multe conditii si a trecut testul cu brio pretul ei e sub 100 lei si daca vreti sa comandati sub recomandarea noastra o gasiti aici:

Geanta transport impremeabila 100 l – > Comanda aici

Se apropie Pastele e excelenta pentru transport miei, e excelenta pentru transport produse care curg si la multe altele pentru ca materialul e unul foarte rezistent.

Fermoar etanș YKK, material Poliester 600 denieri, cu strat de protecție.Poate conţine un vânat de aproximativ 50 kg. Greutate maximă: aproximativ 100 kg. Dimeniuni 80 cm lungime, 40 cm diametrul si o greutate de 400 g, incape in buzunarul de la jacheta. De curatat se curata foarte usor cu apa si o perie.

Cusături acoperite de un strat protector, pentru a asigura etanșeitate. Sângele nu se scurge prin cusături. Puteți transporta vânatul în mașină fără griji, nu veți murdări portbagajul.

Aceasta geanta are si garantie de 2 ani.

Comments

comments