materiale de constructie

Se apropie sezonul constructiilor si asa cum e normal fiecare cauta ofertele cele mai bune in ceea ce priveste materialele de constructie si toate celelalte de care avem nevoie pentru a incepe.

O sa va vorbesc din propria experienta, testat de catre cineva care nu pra avea timp de pierdut prin magazine si care pentru a strabate magazinele mari de profil ar fi trebuit sa isi ia concediu.

M-am indreptat spre online, m-am decis asupra produselor pe care le vreau dupa ceva ore de studiu si am cerut oferte de la mai tot ce am gasit online. Pentru aceleasi produse preturile au variat foarte mult, unde variatia nu a fost mare diferenta s-a facut la transport si in 90% din cazuri am ajuns ca si raport pret/transport la accelasi site.

Un site aflat intr-o continua dezvoltare care am observat ca alimenteaza si depozitele de cartier si chiar daca pentru ele ofera discounturi mari si asa a fost mult mai convenabil sa cumpar direct din 2 motive, evitam deplasarea spre depozit, evitam cozile si evitam problemele cu transportul.

Dintr-un email si doua clicuri de cele mai multe ori a treia zi ajungea marfa in curte fara nici o bataie de cap si fara probleme. Dupa 9 luni de colaborare nu am nimic sa le reprosez si va recomand cu caldura acest site de materiale de constructie, il gasiti mai jos:

Preturile de transport sunt foarte bune si pot sa fie negociate separat fata de ceea ce arata pe site si asta e un avantaj in plus.

Comments

comments