Un poliţist de frontieră a fost găsit împuşcat, azi-noapte, lângă maşina sa în faţa unui service din localitatea Sânnicolau Mare, relatează Mediafax. Bărbatul s-a stins în drum spre spital. Poliţistul a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112.

Anchetatorii merg pe varianta crimei. Agentului îi lipsea pistolul din dotare, cu care se presupune că a fost împuşcat. Poliţistul de frontieră, care era de serviciu
, a fost împuşcat în zona pieptului şi a murit în drum spre spital din cauza rănilor grave, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş, Ciprian Gaic.

“Poliţistul intrase în serviciu aseară. La faţa locului a fost găsit doar tocul pistolului, pistolul lipseşte”, a declarat Gaic. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Marinela Apostolache, a precizat că poliţistul era în timpul serviciului, însă nu se afla în post.

La ce statut are polisitul in tara noastra nici nu-i de mirare asa ceva, infractorul injura, politisul ca sa nu isi faca probleme il ia cu “te rog frumos”, ca de am copiat modelul european! Oriunde mergeti in Europa si vrei sa injuri sau sa comentezi fara temei unui om al legi imediat esti luat pe sus si bagat la sdub, doar la noi e posibil sa fuga politia de hoti si infractori. Una din cauzele pentru care aceste evenimente neplacte s-au imultit este cu siguranta legea ambigua si neclara privind ordinea si linistea publica, precum si modalitatile de interventie a autoritatilor abilitate, dar probabil multi din cei certati cu legea au “neamuri” puse sus si bine care au grija ca ei sa nu poata fi trasi la raspundere.

Comments

comments