Reţelele virtuale sunt o sursă de parteneri pentru o treime dintre femeile care le utilizează. Deşi fac mai mult sex de când cunosc băbaţi prin Facebook sau Twitter, femeile sunt tot mai stresate pentru că au prea multe oportunităţi şi niciodată nu ştiu dacă au făcut alegerea corectă. De partea cealaltă, bărbaţii domină bloggurile, unde se manifestă sexist sau chiar agresiv faţă de femei.

Femeile domină reţelele de socializare, prin intermediul cărora au ajuns să îşi găsească parteneri de sex, atât pentru aventuri de o noapte, cât şi pentru relaţii mai lungi. Un studiu american arată că trei din zece femei care au devenit utilizatoare de Facebook, Twitter sau MySpace s-au întâlnit cel puţin o dată cu o persoană cunoscută într-una din aceste reţele.

Aparent inofensiv, flirtul virtual s-a dovedit o sursă constantă de stres pentru că tehnologia care le-a ajutat să încerce noi experienţe sexuale le-a oferit mai multe oportunităţi decât au nevoie şi le-a provocat o sumedenie de nelinişti. Reţelele Facebook, Twitter şi MySpace sunt principalele surse în căutarea unui partener, însă şi site-urile de întâlniri sau liniile de telefonie la care răspunde o persoană reală au în continuare utilizatori constanţi.

Vremurile s-au schimbat, de la traditionalele poteci de intanire noaptea la marginea sitului, sau de la podul surii cu paie, totul a trecut repede la doar un apel sau doar un click pana la satisfacerea placerilor trupesti. Astazi auzi tot mai des de tot felul de aventuri cu tenta sexuala, din cele mai indecente si neportivite, dar si in trecut probabil erau doar ca nu se auzea de ele.

De la semnalele luminoase, sau fluierarurile pe mai multe sensuri, totul a trecut la emailuri, messengere, telefon sau flirt. Parerea mea ca aceste elemente trezesc mai multa monotonie fata de omul cu care te inatnesti deorece chiar fara sa il vezi in 2-3 zile de comunicari ai senzatia ca il cunosti de o viata, binenteles aici intra si marja de eroare cand totul este prefacut. In trecut totul era mai greu si cand obtineai ceea ce doreai probabil satisfactia era mult mai mare.

Comments

comments