adevarul despre consum

adevarul despre consumIntr-o lume in care tehnologia avanseaza foarte rapid si marile corporatii vad clientii ca pe niste sobolani care oricand le dai ceva nou reactioneaza si in functie de acest lucru isi creeaza succesul spre o viitoare gama de noutati, ar trebui sa ne oprim putin in loc sa meditam la ce ne dorim de la viata la ce inseamna viata si la cate amintiri frumoase avem!?

Ciclul vietii pentru tot mai multi se invarte intr-un cerc Calculator-Televizor-Cumparaturi foarte putini mai pun amprenta si pe alte lucruri, stiu sa aprecieze si altceva sunt dispusi sa faca si altceva, dar cu siguranta vina nu este a noastra si a celor care ne vreau asa pentru a putea duce cu cat mai mult succes luptele la nivel planetar pentru resurse si pentru incurajarea consumului.

Te-ai intrebat vre-odata de cate ori ai cumparat ceva care mai apoi s-a dovedit ineficient sau inutil? Ai facut un calcul sa vezi cat din castigul tau il artunci zilnic pe fereastra cand il poti folosi intr-un altfel care sa dinamizeze mai mult viata ta? Cand deschizi filele din albumul vietii tale ai observat ca mai ales in ultima vreme e gol?

Ei bine toate astea datorita unui sistem planetar care ne tine doar pentru consum, doar pentru a testa ce produc ei si nimic mai mult.

Fiecare om are nevoie de lucruri de tehnologie dar schimbul acestora se face intr-un ritm foarte alert ce astazi am cumparat peste 2 luni aruncam si luam ceva mai bun, chiar daca dupa o privire aprofundata nu e deloc asa. Sfatul nostru este sa cumparati mult mai contolat sa evaluati mult mai bine orice produs si sa nu uitati sa viata inseamna si altceva decat Calculator-Televizor si Cumparaturi.

In acest sens v-a prezentam si un filmulet de 20 si ceva de minute care trebuie neaparat sa il vedeti si nu pentru ceea ce suntem acum si pentru ceea ce o sa devenim in scurt timp.

Comments

comments