Din ce in ce mai multi romani isi angreneaza sperantele si dorintele in urnele pe care le vedem la TV duminica de duminica pe antena 1 pana noaptea tarziu in una dintre cele mai interesante showuri TV a ultimului timp.

La inceput suspecti si cu inaginea caritasului inca in memorie romani nu s-au avantat sa vorbeasca cu Tociu si Palade dar se pare ca acu mai bine de jumatet de milion de romani joaca constant la aceasta loterie de premii. Asa cum prin definitie Super Bingo Metropolis este un joc de noroc organizat prin transmisie in direct cu ajutorul retelelor TV in care castigurile sunt desemnate prin elemente aleatori. Premiile sunt uriase si cresc intr-un mod regulat dar rapid, ajungandu-se ca acum de Srbatori sa se vorbeasca de Milioane de Euro, ceea ce nu e putin la saracia si criza prin care trecem, de evidentiat este ca de fiecare data atunci cand romani trec printr-o perioada proasta, cand locul de la servici se desfinteaza sau nu mai avem sigurnata zilei de maine apar aceste loteri, care mai ofera o sansa tuturor celor care cred in ea, motivul pentru care acestea apar doar in perioadele grele este dupa mine pentru ca atunci lumea, mai reduce un pachet de tigari sau chiar o paine si joaca la Bingo,¬† crezand intr-un castig usor si rapid, un alt motiv ar fi pentru ca Duminica showul TV are o tema interesanta si de fiecare data alta si pentru a privi mai cu pasiune si pentru andrenalina¬† romanul isi zice “hai sa joc si eu un bilet”.

Am vizitat recent situl lor dar nu am gasit nimic concret despre impozitarea acestor premii, e important sa stim daca sunt impozitabile si cu cat? E important sa stim si detaliile mici ale acestui joc, care de cele mai multe ori conteaza, dar totusi pentru mine cea mai interesanta intrebare a carui raspuns il pot afla doar in timp este: Cat va tine acest joc TV cu super premi?

Comments

comments

2 thoughts on “Super Bingo Metropolis prinde viteza”
  1. Sigur ca vreau si eu sa castig la Superbingo ! ..si stiu ca pentru asta prima conditie e sa joc!..dar cum inca mai am un loc de munca ..nu imi pot permite sa stau toata noaptea holbat la ecranul tv..poate poate..sunt cautat!. de aceea va propun ,celor ce luati decizii acolo..in dorinta de a multumi pe cat mai multi,inclusiv pe mine..sa mutati concursul asta undeva sambata sa zicem ,ca tot weekend e,dar pentru cei care nu castiga si care sunt la drept vorbind cu cateva miloane mai multi decat ceilalti..ca asa e la orice ..loterie..sa poata sa fie “treji” luni la serviciu..cei care inca il mai au!..iar ceilalti norocosii..pot sa petreaca de bucurie oricum..nu maI conteaza ziua..Ce spuneti?..incercati? ..cred ca ar fi si mai multi participanti!.. Multumesc anticipat!

  2. Din pacate noi nu avem nici o putere de decizie, doar am scris un articol despre acest concurs care e mediatizat foarte tare, dar poate cineva cu putere vede acest comentariu si tine cont!
    Multumim ca ai trecut pe acest blog si asteptam sa mai revi.

Comments are closed.