Toata lumea vorbeste in aceste zile despre filmul regizat de James Cameron in care protagonistul un veteran de razboi pe nume Jake este incardat intr-un program pe o planeta indepartata numita Pandora, care are ca scop studierea si folosirea mineralelor aflate pe aceasta planeta. Printr-un proces stintific sofisticat oameni reusesc sa se intruchipeze in bastinasi de pe aceasta planeta si asfel chemat in locul fratelui sau Jake ajunge pana la urma sa lupte importiva fortelor armate care doreau distrugerea bastinasilor.

E destul mai mult nu e nevoie de explicat deorece cne e interesat ar trebuie sa vada fimul si daca e posibil 3D ar fi perfect deorece chiar devi un personaj al filmului iar andrenalina isi depasteste limitele.

Ocolind filmul in sine si axandune unpic pe tema acestuia realizam ca totusi nu suntem foarte departe, pastrand proportiile, de obicei nu imi place SF dar acum inaintand in film am incercat sa il judec fara efecte si doar ca idee in sine si cred ca asta il face asa de imbatabil si ii aduce atat succes.

De pe vremea lui Nea Nicu nu am mai vazut coada la Cinema dar acum, sta lumea cu randare si incearca sa vada acest film care in scurt timp va depasi performantele fiannciare ale Titanicului.

Desi s-a investit foarte mult si in reclama cred ca totusi isi merita titlu de cel mai interesant film al noului an.

Pe o scara de la 1 la 10 satisfactia fata de acest film a fost undeva la 8 si asta doar pentru ca nu imi place SF.

Comments

comments