Educatia din familie si istoria m-a invatat caunul dintre  cele mai de pret lucruri  din aceasta viata este Dragostea si devotamentul fata de tara. Din pacate acum traim intr-o lume in care jocurile de culise, banul si mai ales interesele fac ca acest lucru sa fie pentru foarte multi precum hartia igienica, astazi mult s-ar vinde si pe o mana de bani decum pe ceva mai mult, iar de acest lucru se bucura dusmani.

In America, dragostea de tara se induce in inconstientul populatiei atat in scoala cat si la Biserica dar si la locul de munca ori decate ori este nevoie, doar ca asa cum stim noi in ultima vreme luam de la alti doar ce ne face rau nu si starea de spirit sau lucrurile importante.

In Romania la ora actuala exista putine organizati care militeaza pentru DRAGOSTEA DE TARA, dar mai nou avem organizati paramilitare care se antreneaza si cresc in INIMA TARI, este vorba de cunoscutul si controversatul tinut secuiec, acolo unde probabil sub tutela politica a UDMR care se misca necrezut de bine printre “bravi” nostri politicieni, se formeaza Plutonul Secuiesc o organizare care fara scrupule lupta pentru Ungaria Mare. Cu oameni din ce in ce mai bine infipti in virusatul nostru sistem si fara frivca serviciilor secrete din Romania isi dezvolta forta de la un an la altul in tacere.

Astazi au aparut in presa primele lucruri despre aceasta organizatie care in Ungaria este interzisa si din acest motiv la noi prinde contur. Cum fac cum nu fac deja au o organizatie bine stabilita, cu oameni cheie care pot actiona oricand, doar asteapta semnalul, sau portita deschisa care sa ii activeze. In viata personala, specialisti IT sau functionari publici(platiti de statul roman) acest oameni isi recruteaza constant adepti dupa niste principi bine stabilite, adepti care odata acceptati primesc grad si depun juramantul pe coroana sfanta ungara (unde-i aia so furam 😀 sau de cand mama masi mai e sfanta si o coroana ungureasca) si isi iau rolul in serios, traind o viata normala, dar cu o flacara in suflet uriasa pentru juramantrul depus.

Am un sentiment ca suntem in acea perioada in care roata istoriei ne pune sa plecam capul oricui, ne e frica de orice vagabond, nu luam atitudine la nimic si acceptam cu ochi in pamant orice rau se intampla noua sau celor din jurul nostru. Statul prin institutiile sale nu ne mai repreinta ci mai mult incearca sa ne taie din fasa orice atitudine care ii poate deranja.

Va invit sa citit cu toti articolul aparut astazi in adevarul despre aceasta organizatie care dupa parerea mea pericliteaza Suveranitatea statului: Vezi Articol

SI MAI NOU ROMANI SUNT TINTA FAVORITA A EXTREMISTILOR UNGARI: Vezi Articol

PS: Poate acum dupa acest articol afla si SRI-ul ceva despre asta!

Comments

comments