cunsum de alcool

cunsum de alcoolOamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca cei care consuma alcool, dar nu-s manga zi de zi, traiesc mai mult decat cei care nu consuma deloc alcool, totodatacei care beau stau mai bine cu nervii, au vasele sanguine mai elastice si o viata mai vesela, toate acestea au fost concluzii a unui experiment care a durat 20 de ani si care a avut loc in SUA.

Timp de 20 de ani, oamenii de stiinta de la Universitatea Texas din Austin au supravegheat un grup format din 1824 de voluntari cu varste de la 55 la 65 de ani. In acest timp 69% din participanţii nebautori la experiment, au murit, 60% dintre cei care au baut alcool mult si-au gasit si ei sfarsitul, iar cei care au consumat alcool moderat, 3 portii de bauturi alcoolice pe zi, au avut cea mai mica rata de deces doar 41%. Ca o fi doar pura intamplare sau chiar o fi adevarat ramamne ca oamenii de stiinta sa mai studieze inca 3 generatii, dar cert e ca cel putin una din variantele sustinute mai sus se confirma, cei care beau au o viata mai vesela.

„In Franţa exista o ramura intreaga a medicinii, care practica tratamentul cu vin. Si medicii de acolo considera ca el este destul de eficient”. A declarat redactorul sef al unui ziar important din Rusia.

Daca tot suntem in sfera Rusiei e cert ca pe planeta pentru a trai e nevoie sa consumi alcool, pentru ca altfel e posibil sa mori…de frig.

Comments

comments