zzzfacebookAstazi 28 septembrie cu incepere de la orele 22:00 cea mai cunoacuta retea de socializare din lume si anume Facebook a avut probleme de functionare iar utilizatorii din anumite regiuni au fost intampinati de mesajul din imagine.

Din primele informatii se pare ca principala cauza a defectiunii retelei de socializare concepute de Mark Zuckerberg au fost cateva modificari in sistemele de configurare ale retelei. In urmă cu patru zile, Facebook a mai avut probleme si n-a functionat timp de 30 de minute. In ianuarie in SUA s-au inregistrat un numar record de apeluri la numarul unic 911(112 la noi) dintr-o problema similara de nefunctionare a retelei de socializare.
Alte studii arata ca multi oameni si-au spart telefoane si tablete crezand ca problema e din cauza acestora si nu din cauza retelei de socializare si chiar s-au inregistrat plangeri prin care se cer despagubiri retelei de socializare.

In Romania oare astfel de date daca s-ar face publice ar putea fi interesante? A spart cineva vreun gadget pentru ca nu mergea facebookul? A sunat cineva la 112?

Comments

comments