Inca un motiv pentru care trebuie sa fim atenti la exploatarea aurului! -> Cum distruge aurul viata in Grecia

La noi pe post de Halkidiki e Rosia Montana care a recuperat multa notorietate fata de statiunea elena si acum se afla ambele la acelasi prag la nivel european, dar interesele sa fie ele la fel sau diferite?

Exploatarea se poate face dar pentru asta e nevoie de multa responsabilitate, care in acest moment nu si-o prea asuma nimeni concret, mai ales in Romania, unde mai presus de orice e banul.

Si inca ceva daca au inceput in Grecia exploatarea incepe si la Rosia Montana se mai trezesc 2-3 sa exploateze nu o sa fie exces de aur pe piata, nu o sa scada pretul si atunci nu-i posibil sa se duca dreq profitul ala de care tot vorbim si pe care dealtfel ne si bazam?

…e normal ca in zona sa se exploateze aur ca asta se face aici de cand ne stim, dar e important sa nu ajungem in sitatia in care dupa ce corporatia pune mana pe lucrare sa ii doara in cot de noi, pentru ca sigur actionariii aia mari nu se gandesc la mediu si la oameni indiferent cine ce zice, aurul ii baza.

Un alt lucru care nu imi place e ca toata lumea vede proiectul asta idealist, oare chiar nu se mai poate imbunatatii nimic?

Comments

comments