Citeam intr-un ziar de sport ce vorbe ”celebre” au scos oamenii de fotbal din Romania.
Iata mai ajuns cele ”spumoase” fraze spuse de acestia

Dumitru Dragomir: “Azi citeşti, mâine citeşti, poimâine citeşti… te apucă pandaliile!”. Saracu’ Mitica a citit mult la viata lui la cat de pandaliu este.

Gigi Becali: “Mie nu-mi place să citesc, că-mi lăcrimează ochii, mă-nţelegi, mă dor ochii”. Gigi s-a ferit sa o spuna direct ca atunci cand se pune sa citeasca tine cartea cu susul in jos.

Gigi Becali: “Eu i-am cerut să mă împreunez cu nevasta mea, nu să fac sex cu nevasta mea, că eu nu fac sex cu nevasta mea!”. Un raspuns tipic ciobanesc, daca pe nevasta-sa o cheama si Mioara, atunci il inteleg.

Nicolae Mitea: “Maşina care mi-am luat-o, m-am sfătuit cu mine însuţi”. Si cand te-ai ratat in fotbal cu cine oare te-ai sfatuit?
Nicolae Mitea: “Sunt pesimist. Cred că putem învinge Olanda”. Tot in -ist se termina, acum vroiati sa-si incarce saracul baiat mintea si cu prima parte a cuvintului.
George Copos: “Mi se face pielea găină când vorbesc despre Nae Manea!”….si cand ma gandesc cati bani am sa-i dau; asta ar fi continuarea pentru afirmatia lui Copos.

Gigi Becali: “Mitica Dragomir este acelaşi pentru toţi şi diferit pentru fiecare”. Hmm ce vrea sa insemne asta?

Marius Maldarusanu: “Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv”. Si pun pariu ca era antrenat de Razvan Lucescu, ca numai pentru asta nici un meci nu este decisiv.

Cosmin Moti: “Nu pot să spun că am plâns, dar mi-au dat lacrimile.” Cand a dat declaratia asta? Oare dupa ce a verificat cardul de salariu.

Cornel Dinu: “Filosofia este o transcedentală propedeutică pentru sufletul bântuit de moarte al românului”. Suna pompos, dar nu inteleg nimic din ce zice mister aici.

Claudiu Raducanu: “Eu nu mi-am propus nici un gol. Care e în faţa porţii, s-o înscrie”. No comment, asta e Einstein-ul fotbalului romanesc, Hagi e mic copil pe langa ”Blocnotes”.

Dorinel Munteanu: “La pomul lăudat nici mere nu face”. Dupa atatia ani in Bundesliga e ”grele” cu gramatica.

Gigi Becali: “Becali e un brand. Eu pot să fac pui Gigi Becali, dacă vreau”. Cand am zis ca asta are anumite apucaturi nu m-a crezut nimeni, totusi in loc de ”pui” suna mai bine ”miei”.

Gigi Becali: “M-am dat şi pe mine afară. Nu sînt mulţumit cum am gestionat treburile la club în acest sezon”. Nea Gigi intr-un moment de cugetare extrema.

Vasile Turcu: “Între Cornel Dinu, Ţălnar şi domnul Mulţescu este un tandem excelent”. Ce-ti e si cu ziaristii astia, cum vroiau sa zica ”menaj a trois”?

Mihai Stoica: “Dică e pentru Steaua ca Google pentru Internet”. Vorba aceea, cine se aseamana sa aduna.

Comments

comments

By laur

2 thoughts on “”Perlele” oamenilor de fotbal”
  1. […] ”Perlele” oamenilor de fotbal Thu Nov 25, 2010 14:57 pm Citeam intr-un ziar de sport ce vorbe ”celebre” au scos oamenii de fotbal din Romania. Iata mai ajuns cele ”spumoase” fraze spuse de acestia Dumitru Dragomir: “Azi citeşti, mâine citeşti, poimâine citeşti… te apucă pandaliile!”. Saracu’ Mitica a citit mult la viata lui la cat de pandaliu este. Gigi Becali: “Mie nu-mi place să citesc, […] […]

Comments are closed.