In emisiunea pe care o modereaza pe Kanal D Madalin Ionescu a prezentat un filmulet in care Bote intra impreuna cu soferul sau in propria casa. Motiv de barfa pentru cei din studio.
Bote intervine si-l ia putin la 13-14 pe moderator, laudandu-se ca a facut sex cu multe femei pana acum. Dupa ce s-a luat de Ionescu ca inventeaza astfel de subiecte numai pentru a face rating Bote a incheiat spunand ca o sa-si angajeze soferita pentru a pune capac barfelor.
In replica Madalin a spus ca nu a luat bani de la nimeni, oare cand zice bani se refera numai la lei? Si ca nu-i este frica de amenintarile venite de la Bote.
A facut Bote ce a facut si a reusit sa-i creasca ceva lui Madalin…nu va ganditi la prostii, este vorba despre rating.

Comments

comments

By laur

One thought on “Catalin Botezatu il face praf pe Madalin Ionescu”
  1. […] Catalin Botezatu il face praf pe Madalin Ionescu Thu Nov 04, 2010 21:05 pm In emisiunea pe care o modereaza pe Kanal D Madalin Ionescu a prezentat un filmulet in care Bote intra impreuna cu soferul sau in propria casa. Motiv de barfa pentru cei din studio. Bote intervine si-l ia putin la 13-14 pe moderator, laudandu-se ca a facut sex cu multe femei pana acum. Dupa ce s-a […] […]

Comments are closed.