ZONGAProbabil unii stiti alti nu de Zonga, un serviciu de muzica local lansat in 2012 de catre triluliru si care ulterior a ajuns cel mai mareĀ  serviciu online local de muzica, si ofera romanilor posibilitatea de a se bucura legal de muzica si artistii lor favoriti, oricand si oriunde s-ar afla. Adica nu mai e nevoie sa te simpti cu musca pe caciula ca ai incalcat nu stiu ce lege sau ca ai muzica in calculator care nu e prea legala, acum cu zonga poti asculta orice piesa vrei legal cu doar un simplu cont de utilizator. Vezi despre ce e vorba aici: Zonga muzica online de calitate

Prin parteneriatele incheiate cu casele de discuri internationale si locale, Zonga ofera acces legal la un catalog de peste 20 de milioane de melodii la cea mai inalta calitate. Utilizatorii pot asculta oricand online muzica preferata, descoperi artisti noi, melodii si albume, economisind astfel spatiul de stocare. De asemenea, in functie de istoricul ascultarilor si de genurile preferate, acestia vor primi recomandari personalizate pentru a descoperi materiale noi. Catalogul este actualizat continuu cu cele mai noi melodii oficiale, de indata ce acestea sunt disponibile pentru streaming.

Aplicatia Zonga este disponibila pe toate dispozitivele: din browser, PC/MAC, mobil (Android / iOS / Windows Phone), tableta sau Samsung Smart TV, playlisturile si preferintele fiind sincronizate automat intre ele. Fara download, fara batai de cap!

Daca vreipoti sa iti faci si abonament la Zonga si ai toate noutatile in materie de muzica la un pret de sub 20 de lei lunar, exista doua tipuri de abonament si anume:

  • FULL incepand de la 17 lei pe luna,
  • HOME incepand de la 11 lei pe luna

Asadar daca esti un imbatimit de muzica noi iti recomandam sa studiezi unpic si aceasta oferta si mai ales beneficiile care le ai cu un cont de utilizator Zonga!

Comments

comments