Blobfish este un peste gelatinos care ajunge la dimensiuni de 30  centimentri si isi are habitatul  in apele de langa Australia la adancimi de peste 800 d metri. Forma si compozitia lui gelatinoasa elimina multe secretii care sunt foarte scarboase si iti dau senzatia de dezgust.

Adeseori aceasta creatura este pescuita dar nimeni nu o pastreaza, iar in randul oameniilor din afara Australiei este foarte putin cunoscut. Se hraneste intr-un stil orifinal, atragand hrana spre el si nu navigand dupa ea.

Mie unul aceasta creatura doar prin poza imi emana o scarba enorma si cred ca pe drept a obtinut acest titlu de cea mai urata fiinta de pe planeta in contiile in care arata asa si emana aceste substante asemanatoare cu secretiile noastre nazale.

Australia este faimoasa prin arealele marine nedescoperite cu foarte multe minunatii, dar printre acestea traieste si Blobhish.

Comments

comments

5 thoughts on “Blobfish este un peste gelatinos considerat cea mai urata creatura de pe pamant”
  1. Adevarul e ca seamna foarte mult, are nas, ochi si o gura care nu gestioneaza foarte bine inchiderea si are scapari…de excretii

Comments are closed.