Publicatia britanica Telegraph a pus fata in fata doi dintre oamenii speciali ai planetei, lucur care a facut deliciul fotoreporterilor si a starnit uneori hohote de ras.

Supusi unor teste si comparatii cel mai inalt om din lume si cel mai mic om din lume la inceput se priveau cu teama se respingeau uramnd ca in scurt timp sa devina prieteni  si sa colaboreze perfect.

Cel mai inalt om de pe planeta are 246.5 cm si se numeste Sultan Kosen este din Turcia si are si un record pentru cele mai mari maini din lume (27,4 centimetri) si cele mai mari talpi (36,6 cm) l-a intalnit pe He Pingping  un barbat chinez de 74.61 cm, care a ajuns in cartea recordurilor datorita faptului ca este cel mai scund om din lume si este cunoscut datorita unei poze in care se afla intre picioarele  Svetlanei Pankratova din Septembrie 2008. Intalnirea a avut loc la Istanbul intr-un mod organizat.

“Am dorit sa-l intalnesc pe Pingping din momentul in care am fost declarat cel mai inalt om din lume si sunt foarte fericit ca a acceptat sa calatoreasca in Turcia, pentru a participa amandoi la lansarea Guinness World Records Live! at Forum Istanbul. Astept cu nerabdare sa-i arat frumosul nostru oras”, a declarat Sultan Kosen.

Am adaugat mai jos un video, de la intalnirea celor doi si cateva poze.

Comments

comments