Doresc să vă împărtăşesc şi vouă cum îmi fac eu coroniţă de Crăciun. Pentru ca magia Sărbătorilor de Iarnă să pătrundă şi în sufletele noastre încerc să creez o atmosferă de vis prin pregătirea casei de sărbătoare. An de an pun o coroniţă pe uşa de la intrare prin care le transmit tuturor bucuria Naşterii Domnului.

Pentru confecţionarea coroniţelor aveţi nevoie de:

-crengi de brad sau molid

-aproximativ 1 m de sârmă mai groasă

-aproximativ 2 m sârmă mai subţire sau aţă mai tare

-vopsea spray-uri (auriu, argintiu, roşu sau ce culoare preferaţi)

-foarfecă

-polistiren (tăiat cuburi mici din care face-ţi pacheţele, le împachetaţi în hartie pentru cadouri apoi le legaţi cu rafie colorată)

-conuri de brad sau zadă, nuci, ghindă

-ornamente de brad (globuleţe, clopoţei, steluţe, fundiţe, ghirlandă de diverse culori)

Opţional

-pudră de sclipici, aracet pentru împodobirea conurilor şi a ghindelor.

Cum procedaţi:

Prima dat vopsiţi cu spray conurile de brad, zadă, nucile şi ghinzile şi le lăsaţi la uscat, apoi din sârma cea groasă face-ţi un cerc (cam cât de mare doriţi să fie coroniţa). Tăiaţi crengile de brad/molid le aşezaţi una peste alta apoi cu sârma cea subţire le prinde-ţi de cercul format din sârma groasă. Când aţi terminat de legat cetina pe coroniţă începe-ţi să o împodobiţi cu materialele care le-aţi pregatit iar la urma se pune ghirlanda.

Vă doresc succes în confecţionarea coroniţelor iar bucuria Naşterii Domnului să vă umple inimile de bucurie, casele de belşug şi viaţa de tot ce este bun! Un an nou plin de împliniri.

coronite

Daca nu aveti posibilitatea sa confectionati singuri astfel de coronite in acest an ne-am hotarat sa facem noi acest lucru pentru dumneavoastra, contra unei sume accesibile si sub ceea ce este pe piata. Diverse modele si unicat impodobite din materiale in mare masura naturale. Mai jos aveti si cateva coronite confectionate in acest an, daca doriti sa aveti o astfel de coronita pe usa de Craciun asteptam sa lasati un comentariu la postare(cu adresa de email valida) si o sa va contactam noi.
coronita de craciunornament de craciuncoronita craciun albastru

Daca doriti sa facem noi pentru dumneavoastra Coronite pentru Craciun, lasati un comentariu, cu adresa de email valida si o sa va contactam pentru detalii, mod de trimitere si pret.

Comments

comments

One thought on “Ornamente de Crăciun, Coroniţe de brad unicat”

Comments are closed.