Pentru ca se apropia iepurasul si pentru ca trebuia sa aduca Lego City “Furtul diamantelor cu Politia Aeriana” cod 60209, am ales varianta online, am cautat pe compari si pe toate siturile de specialitate si cel mai bun raport pret-transport l-am gasit la un magazin online de unde ce- drept n-am comandat niciodata.

Am analizat si celelalte preturi la Lego si cel putin la momentul analizei erau in topul preferintelor tinand cont de raportul cautat de mine. Intre timp la 3 Lego comandate am constata ca economia a facut sa am unul aproape gratis in comparatie cu preturile de pe celelalte situri. Am primit repede produsele si totul a decurs de fiecare data bine.

Magazinul este specializat pentru orice articole care tin de copii de la bebelusi pana la copiii de 12-14 ani. Costurile de transport sunt in regula si chiar daca urmariti gasiti si promotii cu transportul gratuit. Situl a fost lansat in 2007 si de atunci a extins permanent gama de produse oferind o mare varietate de articole pentru copii – de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate sau carti. Adresat copiilor si parintilor de toate varstele.

Compania este din Cluj si e intretinuta de o echipa tanara si dinamica.

Noi am facut o scurta analiza, si daca binevoiti sa aflati si sa faceti comanda prin intermediul nostru pe acest site de orice jucarie va multumim pentru sustinere si cu siguranta va garantam ca nu o sa aveti probleme.

Lego City cele mai bune preturi sunt AICI – verifica

La minusuri putem nota incarcarea putin greoaie a sitului, dar poate nu e neaparat din vina lor.

Comments

comments