stockbusteremagLuni pe 07 Decembrie cel mai cunoscut site de cumparaturi online din Romania implineste 14 ani de functionare. 14 ani in care si-au schimbat de cateva ori infatisarea in care au adaugat an de an produse noi, ajungand anul acesta la peste 500.000 de produse disponibile, ani in care si-au schimbat di administrarea si una peste alta ani in care prin serviciile pe care le ofera au devenit cei mai buni si au ramas cei mai buni.

eMag pentru ca despre ei este vorba au cu aceasta ocazie reduceri la toate produsele de pe site de 10 milioane de lei ceea ce inseamna ca e posibil sa gasesti produsele dorite la preturi chiar mai bune decat de Black Friday!

Pe langa toate acestea pentru fiecare produs cumparat luni 7 Decembrie de la eMag primesti un card cadou pe care il poti folosi ulterior dar aceasta promotie este limitata, totusi poti contoriza totul cu ajutorul unei bare care o sa iti arate tot timpul cati bani mai sunt disponibili pentru cardurile cadou.

Dar sa nu mai lungim discutia. INTRA pe OFERTA eMag 7 Decembrie -Reduceri Record si vezi singur despre ce este vorba, care sunt produsele la reducere si ce alte beneficii mai ai!

 

Comments

comments