Citisem in urma cu cateva zile in Libertatea care sunt lucrurile care le ”inspaimanta” pe femei in timp ce fac sex.
Pe primul loc se afla mainile in jurul gatului, chiar daca pare bizar acest lucru este un reflex care nu se poate controla senzatia de teama fiind puternica, mai ales daca cuplul nu are vechime mare.
Urmeaza jucariile sexuale si in ciuda faptului ca unora le plac este indicat ca inainte de a aduce in dormitor catuse, vibratoare sau lenjerie comestibila sa aveti o discutie in legatura cu acest subiect.
Locul trei este ocupat de cuvintele vulgare, acest lucru ar fi pe primul loc in opinia mea. Adica inteleg sa vorbesti ”porcos” cu o persoana care ai o aventura de o noapte, o ora etc, dar cu fata/femeia care stii ca te ”intalnesti” de cateva ori pe saptamana in pat mi se pare cam penibil.
Ultimul loc in acest top este ocupat de liniste, adica unele femei cred ca nu sunt bune in pat daca partenerul sta linistit si nu scoate nici un sunet.

Voua de ce va este ”teama” in pat? (me refer la fete evident)

Comments

comments

By laur

3 thoughts on “Ce le sperie pe femei cand fac sex”
  1. […] Ce le sperie pe femei cand fac sex Wed Nov 03, 2010 8:58 am Citisem in urma cu cateva zile in Libertatea care sunt lucrurile care le ”inspaimanta” pe femei in timp ce fac sex. Pe primul loc se afla mainile in jurul gatului, chiar daca pare bizar acest lucru este un reflex care nu se poate controla senzatia de teama fiind puternica, mai ales daca cuplul nu are […] […]

Comments are closed.