Probabil multi intre voi va doriti sa inregistrati si sa pastrati momente ale vieti prin care treci doar odata, dar datorita actiunii, datorita antrenalinei nu prea aveti cum face acest lucru. Acum cei de la Oregon au scos o camera cu care puteti marca totul foarte simplu, eficient si economic, este vorba despre o camera video care a fost premiata la CES Las Vegas 2011 si care peste toate este si HD!

Indeajuns de rezistenta cat sa te insoteasca oriunde
Noua camera video Oregon Scientific ATC9K HD este construita special pentru entuziastii sporturilor extreme si profesionistii care doresc sa captureze orice moment din actiune – pe partii, valuri sau pe drumuri (fie ele cele forestiere). Nu numai ca inregistreaza la inalta calitate FullHD 1080p, dar si fotografiaza la o rezolutie de 5 MP. In plus, senzorul GPS optional poate masura fortele gravitationale si timpul petrecut in aer in fiecare saritura cu bicicleta sau placa de snowboard.

Rezistenta la socuri si la apa (pana la 20m)
Designul special face aparatul rezistent la socuri si apa – la o adancime de pana la 20m. Astfel, aparatul este partenerul ideal pentru inregistrarile video extreme de pe pamant, apa sau din aer. Este singura camera video care poate inregistra pana la 20m sub apa fara necesitatea instalarii unei carcase speciale. In plus, aparatul accepta carduri de memorie MicroSD cu capacitate de pana la 32 GB.

Mai multe detalii despre aceasta camera, locuri de unde poate fi achizitionata precum si preturi gasiti la: Camera video HD Oregon Scientific Action ATC9K

Comments

comments

One thought on “Camera video HD Oregon Scientific Action ATC9K”
  1. Am urmarit cateva clipuri postate pe youtube filmate cu camera asta, se pare ca are probleme cam mari cu culorile in apa, ba chiar si cu intrat apa in ea dupa cum spunea userul respectiv, dar si cu focusarea in aer liber. Asta poate si pentru ca dementul care s-a decis sa isi filmeze “raliul” cu bicicleta prin padure a pus camera intre picioare pe cadrul bicicletei cand ar fi putut sa si-o fixeze pe casca cum arata si in pozele puse de tine aici.
    Pretul mi se pare putintel cam mare in conditiile astea, dar desigur e f accesibil pt multa lume. Eu as fi zis mai curand 800 ron .

Comments are closed.