samsung-galaxyIntr-o lume a tehnologiei, in care acceleratia e apasata la maxim iar schimbarile te afecteaza zilnic in ceea ce priveste confortul si rezolvarea problemelor din mers, telefonul mobil a devenit cel mai utilizat gadget iar investitiile in acest domeniu depasesc orice limite asa ca ne-am orientat spre statistica sa vedem care e cel mai vandut telefon, ce functii are si de ce il cumpara romanii, iar pentru acest lucru am ales situl eMag pe care toata lumea il cunoaste.

La o analiza atenta aspura telefoanelor mobile de tip smartphone am ramas suprinsi sa vedem din statistici ca Samsung GALAXY S3 Neo, 16GB, e cel mai vandut telefon mobil pe eMag dar oare de ce il prefera romanii?

Raspunsurile sunt destul de simple si cel mai important lucru in acest sens pare a fi raportul calitate-pret, e un telefon care nu necesita o investitie mai mare de 1000 RON si are functii utile, folositoare apropiate de oricare alt telefon dintr-o alta gama superioara si la un pret mult mai piperat.

Telefonul beneficiaza de un procesor Quad Core de 1400, are afisaj inteligent care te ajuta sa strabati cu usurinta orice fel de text sau site, diplay Super AMOLED de 4,8 HD si pretul de doar 769 RON la eMag sunt calitatile acestui telefon care de cele mai multe ori a devenit pentru romani primul smartphone!

Din cele 137 de review-uri de pe situl eMag 90% sunt pozitive si lumea e multumita de aceasta achizitie,  ca dovada cele 105 notari cu 5 din 5 stelute iar cel mai des intalnit aspect negativ este acela ca “daca e butonat intens bateria nu rezista mai multe de 1 zi”

Pachetul vine cu cablu de date, incarcator, casti si 2 ani garantie.

 

Vezi Oferta eMag si care sunt celalte 2 telefoane ca vanzari din TOP aici!

 

Care este parerea ta despre acest telefon, l-ai utilizat, te tenteaza sa il cumperi?

Comments

comments