Premierul interimar, Emi Boc va reveni la catedra universitara din Cluj-Napoca, dupa ce va preda sefia executivului, mentionand ca nu va abandona niciodata meseria de cadru universitar, potrivit Realitatea tv.

Intrebat ce va face ulterior, dupe ce nu va mai fi sef al Guvernului, Boc a declarat ca: “Voi face foarte bine, sunt sănătos, am catedră la universitate, ne vom vedea mai des la Cluj, aşa că nu este niciun fel de problemă. Asta este principala mea meserie, pe care nu am abandonat-o şi nu o voi abandona niciodată, indiferent de cât voi sta în politică”, a spus Emil Boc, în cadrul unei vizite la şantierul Autostrăzii Transilvania, potrivit Realitatea tv.

Potrivit biografiei sale, Emil Boc este conferenţiar doctor la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administraţie Publică şi la Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj-Napoca, posturi pe care le-a suspendat în ianuarie 2009, când a plecat la Bucureşti pentru a fi prim-ministru. Emil Boc este membru în Baroul Cluj din 1996.

Nu stiu ce sa mai zic si de Boc, incep sa cred ca n-a fost rau ca si ministru, dar a facut multe greseli fortate de tata Base si atunci cand trebuia sa fie diplomat si parsiv n-a reusit. Oricum apreciez capacitatea lui de adaptare la situatie. Pacat ca nu a reusit sa isi duca unele reforme pana la capat si pacat ca nu a fost mai independent, astfel incat sa poata aprecia omul si nu partidul.

Comments

comments