Realizatorii “Familiei Simpson” organizează, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la lansarea seriei, un concurs dedicat fanilor, care vor putea crea un nou personaj în cadrul serialului, informează BBC News online.

Noul locuitor al oraşului Springfield va apărea în cadrul unui episod care va fi difuzat la începutul lui 2010, alături de versiunea animată a lui Chris Martin de la Coldplay.

Concursul, care durează doar o săptămână, îi oferă câştigătorului o excursie la Los Angeles pentru a lucra cu producătorii show-ului şi cu directorul de animaţie.

Înscrierile în concurs trebuie să fie “inspirate şi amuzante” şi să includă “elemente caracteristice” serialului, a declarat Al Jean, producătorul executiv al seriei.

Trebuie să fie o fiinţă umană. Aceasta este limita pe care o impunem”, a spus el

Jean, care va juriza competiţia online împreună cu creatorul “Familiei Simpson”, Matt Groening, a declarat că acest concurs este o modalitate de a mulţumi fanilor serialului.

Familia Simpson” va deveni în curând cel mai longeviv serial care rulează în prime time în Statele Unite, după ce Fox a comandat încă două sezoane.

“Acum suntem în ape nemarcate. Suntem în prime time de mai mult timp decât orice alt serial din istorie”, a spus Jean. “Este un clişeu, dar acest lucru nu s-ar întâmpla dacă oamenilor nu le-ar fi plăcut serialul în toţi aceşti ani”, a adăugat el.

În episodul în care va apărea noul personaj, Homer o va dezamăgi pe Marge ajungând târziu la o nuntă pentru că se opreşte să cumpere un billet la loterie.

Jean a precizat că Homer se întâlneşte, în drum spre ceremonie, cu noul personaj, care este posibil să apară apoi şi în alte episoade.

Serialul de animaţie “Familia Simpson” a fost difuzat pentru prima oară în decembrie 1989. Cu cele două sezoane nou comandate de Fox, serialul de animaţie ajunge la 492 de episoade. Povestea “Familiei Simpson” a primit 24 de premii Emmy în cei 20 de ani de transmisie pe TV.

Comments

comments