Aflat de peste 13 ani pe piata romaneasca Depozitul de papetarie propune o gama foarte larga de produse de calitate la cele mai mici preturi in materie de papetarie. In aceasta perioada echipa de devoltare a fost indreptata direct spre client astfel incat din cele peste 12.000 de produse disponibile sa reuseasca sa multumeasca si pe cei mai exigenti clienti.

Depozitul de Papetarie este singura companie de profil care livreaza GRATIS, oriunde in tara, pentru un minim de comanda de 100 de RON cu TVA. Ai psoibilitatea sa te razgandesti si sa tirmiti produsele inapoi daca nu iti sunt potrivite, gasesti luna de luna promotii pe toate categoriile de papetarie si orice probleme iti sunt rezolvate in cel mai scurt timp pentru ca tu sa fi multumit.

In plus trebuie sa stii ca Depozitul de papetarie (vezi oferta zilei) e o companie implicata social in diverse programe de ajutorare a celor care au nevoie de asa ceva, astfel o parte din bani investiti de tine cumparand online de aici folosesc si celor nevoiasi.

Comments

comments