oalacubunatati voucher

oalacubunatati voucherDaca esti din Bucuresti sau Ilfov cu siguranta ai auzit deja de Oalacubunatati si probabil ca ai si comandat mancare de la ei.

Sub sloganul “Gatim pentru tine” si cu preturi atragatoare pe situl celor de la Oalacubunatati gasesti toate mancarurile traditionale romanesti dupa retete si gusturi ca si la mama acasa.

Mai mult acum in perioada 10-14 Februarie ai vouchere de reducere pentru orice comanda efectuata, vouchere pe care noi le-am pregatit special pentru tine!

Aceste vouchere sunt disponible in 3 variante dupa cum urmeaza:

Voucher 30 LEI – Voucher dornic de aventuri si plin de viata, mereu in miiscare caut client fidel, codul: VDAY30LEI se activeaza pentru comenzi mai mari sau egale cu 180 LEI.

Voucher 10% – voucher dornic de escapade si clipe de neuitat, se activeaza pentru orice comanda si are codul: VDAY10

Voucher 50 lei – inedit si mereu dornic de mese in familie, se activeaza pentru comenzi de minim 245 lei si are codul: VDAY50LEI

Printre recomandarile zilei la Oalacubunatati se numara, Chiftelute de pui, Ciorba de vacuta, Piept de pui la Gratar sau Fasole cu ciolan afumat, dar mai bine vezi  oferta completa propusa de bucatari experimentati  si cum poti comanda macare direct de acasa: Oferta Oalacubunatati

Nu uita sa folosesti voucherele! Pofta Buna!

Comments

comments