chematoarepni380Pentru ca acest sector este intr-o continua dezvoltare si fiecare pasionat din acest domeniu incearca sa obtina cele mai bune rezultate in ceea ce priveste selectia vanatului, tehnologia vine cu idei inovatoare in acest sens. Aceste idei nu sunt adresate numai vanatorilor sau pasionatilor de vanatoare ele se adreseaza si celor care vor sa fotografieze sau sa studieze viata animalelor salbatice in habitatul lor si nu intr-un tarc sau intr-o rezervatie.

Dupa cum stim animalele salbatice difera ca si comportament, dimensiuni si mod de trai de la o zona la alta asa ca pentru a te putea apropia cat mai mult de ele fara ca totusi sa isi faci simtita prezenta ai nevoie de multa experienta si de aparatura tehnica care sa te ajute.

O astfel de aparatura este si chematoarea PNI 380 care are incorporate peste 100 de sunete si poate fi controlata prin telecomanda de la o distanta de pana la 200 de metri.

Este dotata cu ecran LCD, functioneaza cu acumulatori sau baterii, aveti posibilitatea de a imbunatatii sunetele sau de a seta sunete noi, suporta card microSD si in urma testelor se pare ca isi face foarte bine treaba in teren.

Prin ecranul LCD puteti seta volumul, se poate controla nivelul acumulatorilor si se pot face si alte setari precum sunetul dorit sau frecventa acestuia.

Aceasta chematoare este disponibila pentru a putea fii cumparata online, la un pret foarte bun. Pentru asta vezi pret chematoare PNI380 cu telecomanda

Pentru a vedea mai pe larg cum functioneaza mai jos aveti un tutorial video despre chematoarea de vanatoare PNI380.

Comments

comments