Internetul ne poate schimba viata, intr-un mod pozitiv, speram. Poti folosi site-urile pentru divertisment sau pentru a-ti schimba modul de viata. Pe multe dintre ele intri zilnic fara sa realizezi modul in care te afecteaza. Lyved, citat de ziare.com, enumera cateva site-uri care, fara sa iti dai seama, ti-au schimbat sau iti pot schimba viata:

Facebook este o retea de socializare te poate ajuta sa reiei legatura cu oameni cu care nu ai vorbit de foarte multi ani.De exemplu, Lori Haas si-a regasit pe acest site fiul, pe care il daduse spre adoptie in urma cu 17 ani.

MySpace este tot o retea de socializare care a ajutat multi artisti sa se lanseze pe piata. Ca si Facebook, MySpace te ajuta sa intri in contact cu prietenii, dar si cu oameni noi, avand ocazia sa dezvolti diferite afaceri.

Google este un site care nu mai are nevoie de prezentare. Poti afla orice, la orice ora, despre orice problema. Twitter te poate ajuta sa afli din timp despre unele evenimente periculoase sau
altfel de stiri. De exemplu, in timpul incendiilor din California, oamenii au fost avertizati pe Twitter de situatia dificila in care se aflau.

Cu ajutorul eBay poti economisi foarte multi bani si sa vinzi lucruri de care nu mai ai nevoie. Poti crea usor o afacere online. Craigslist este un site foarte simplu, dar de ajutor. Poti folosi LinkedIn pentru a intra in legatura cu diferiti specialisti din toate domeniile de afaceri.

Nu toate informatiile de pe Wikipedia sunt corecte, insa unele iti pot fi de mare ajutor
. Nu esti sigur de un lucru, doar intra pe Wikipedia si vei afla. Lumea virtuala din Second Life poate parea o pierdere de timp, insa unii oameni sunt pasionati si chiar isi dedica multe ore pe zi acestui site. 43 Things este o modalitate buna pentru atingerea obiectivelor. Intri pe site le scri acolo si apoi vei fi presat in asa fel incat o sa le indeplinesti.

Comments

comments