reclama-craciun-transilvaniaLantul de supermarketuri Aldi, o retea care nu se afla in Romania dar este prezenta cu o rețea de peste 9.000 de magazine in 18 tari, promoveaza produsele speciale de Craciun cu o reclama de 2 minute filmata in Transilvania, mai exact in comuna Biertan.

Pe scurt in reclama comuna Biertan este prezentata ca un loc denumit Julbacken, iar actiunea se desfasoara undeva in zona lui Mos Craciun peninsula Scandinava, doar ca e culmea faptul ca in reclama se aud voci care vorbesc romaneste iar portul e unul traditional transilvanenilor de la munte.

Johan, un tanar din comunitate pleacat de mult in Asutralia incearca odata ce a revenit acasa sa promoveze Crciunul in stil Australian, dar localnici raman sceptici si la un moment dat cheia impacarii dintre localnicii deja infuriati si Johan o reprezinta produsele promovate in reclama!

Reclama e gandita superb, peisajul e unic, si bine ca macar daca noi nu stim sa profitam de frumusetile locurilor in care traim le folosesc altii si odata cu ele ne pun si pe noi in valoare, chiar daca sub o identitate falsa.

Mai jos aveti reclama despre care am povestit! Cum vi se pare?

Comments

comments