In ultimul timp tehnologia a evoluat foarte mult si asta mai ales in segmentul video,a aparut Blu-ray-ul si producatorii din sectiunea video s=-au orientat spre acest concept.
Filmatul in format HD (720p) sau Full HD (1080p) devine din ce in ce mai important cand e vorba de camere video si clienti nu stiu ce sa aleaga din multitudinea de informatii de pe piata, asta mai ales daca ai nevoie de o camera video sport, care sa iti surprinda cele mai excentrice intamplari.
O camera video care filmeaza Full HD si care face parte din gama sport este Camera video Midland XTC-350 Mimetic. Senzorul de imagine digital, aspectul imaginii 16:9, dimensiunile 95 x 50 x 30.3 si greutatea de 11grame fac din aceasta camera una excelenta pentru drumetii mai periculoase, pentru zilele la pescuit ori vanatoare sau de ce nu pe bicicleta!

Camra nu costa foarte mult o gasiti sub 1000 RON cu urmatoarele accesorii incluse: 1 cablu USB, 1 carcasa etansa (60m), Incarcator bricheta de masina, kit montare pe ghidon bicicleta / arma, kit de montare pe sapca, kit montare pe arc, 1 carcasa etansa.

Camera video Midland XTC-350 Mimetic o gasesti la pretul de 900 RON cu toate accesoriile de mai sus numai buna de folosit siĀ  cu transport inclus in Oferta emag – Camera video Midland XTC-350 Mimetic

In plus de toate astea ai si 50 RON CADOU daca platesti cu cardul VISA!

Comments

comments