Cu patronul în închisoare, cu echipa la matineu şi cu vântul în portofele. Aşa încearcă fotbaliştii de la FC Argeş revenirea în Liga I. Au totuşi un motiv de bucurie. Nu joacă pe burta goală…

Tamaş&Co nu au mai primit salariile de mai bine de două luni de zile, iar despre prime nici nu poate fi vorba. De exemplu, după victoria din ultimul meci, 2-1 cu FC Bihor, piteştenii au primit sandwichuri, drept cadou de victorie.

Iar situaţia echipei nu se anunţă prea bună nici în ceea ce priveşte viitorul. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, cheltuielile administrative au crescut după ce stadionul a fost dotat cu apometre şi contoare pentru curent. În plus, FC Argeş nu a mai plătit nici CAS-ul jucătorilor şi mulţi dintre ei se plâng că nu mai au cu ce să îşi achite facturile.

Pentru a evita o eventuală răscoală, ce credeţi că au făcut şefii piteşteni?! Ei bine, au plătit o parte din salarii în carne de pui, a aflat Cancan. Mai precis, în caserole cu pulpe, şi alea congelate! Deh, după un antrenament istovitor, nimic nu merge mai bine decât o friptură. Garnitura… Probabil când vor promova.

Comments

comments