AKAI boxa portabila activa

AKAI boxa portabila activaProbabil multi dintre voi s-au lovit de inconfort atunci cand vine vorba de un mic chef cu prieteni, acasa in aer liber, pe munte, pe plaja, sau in orice alt loc din cauza faptului ca trebuie energie, trebuie laptop, trebuie boxe, pentru muzica, instalatii care cost si care ocupa mult loc, in plus nu peste tot este sursa de energie.

Tehnologia a avansat si boxele portabile tip troller au devenit din ce in ce mai populare, multe, pentru toate buzunarele si cu diferite optiuni, care sa usureze cat mai mult munca celui care le foloseste. In acest articol, vrem sa va expunem chestiuni de care sa tineti cont in alegere unei astfel de boxe, noi am testat mai multe si am ajuns la una care e de mijloc are performante si optiuni foarte bune, pret bun si in plus la comanda online primiti si un cadou. Chestiunea e ca boxa respectiva probabil datorita review-urilor este in usoara crestere ca si pret, dar oferta gasita de noi este probabil cea mai buna de pe piata, folositi situri de comparare a preturilor ca sa va convingeti.

Boxa Portabila activa Akai SS023A-X10 ca despre ea vorbim, este ca pret undeva intre 490 RON si chiar aproape de 600 de lei pe unele situri, are performante foarte bune in aer liber, se aude foarte clar de la distanta, are microfon, telecomanda si se poate folosi la chefuri mai mici sau mai mari, merge si la botezuri si nu exagerez deloc. Ca sa va convingeti urmariti specificatiile boxei.

Specificaţii:

· Cititor USB si SD CARD/MMC format MP3/ WMA/ WAV
· Baterie boxa 10”
· FM Radio, cautare si memorare canale automata
· 2 mufe intrare microfon si o mufa intrare chitara
· Functie prioritare microfon
· Intrare Audio
· Functie de inregistrare
· Acumulator incorporat 12V 4.5 Amp
· Troler
· Output sensitivity: 800±30mV
· SNR = 71 dB
· Frecventa de raspuns: 20Hz-20kHz
· Volume, Treble, Bass Control, Echo
· Selectare mod 2.1/5.1
· Compatibil MP3, MP4, PC, DVD, TV, Laptop, PC, Tableta, Mobil, Pian Electronic, etc.

Puterea totala este de 50 W, are o intrare audio, o conexiune USB, conexiune Bluetooth, are banda frecvente FM, ca dimeniuni este ok incape in orice portbagaj, iar la greutate poate nu exceleaza deoarece e putin peste 10 kg, deci cam grea, dar merita. Garantia este de 24 de luni, un lucru excelent.
Daca alegeti sa o comandati online aveti parte de livrare gratuita si de un cadou care cu siguranta foloseste oricui, asta prin oferta propusa de noi.
CADOU:
Cartela SIM Orange PrePay, 6 euro credit, 6 GB internet 4G, 2,000 minute nationale si internationale fix sau SMS nationale din care 300 minute/SMS internationale mobil UE

Boxa portabila activa AKAI – recomandata – vezi oferta!

Mai jos atasam si cateva pareri ale celor care au cumparat-o:

“Boxa se aude fenomenal si conectica este pur si simplu fantastica: microfon fara fir, telecomanda IR, Bluetooth, cititor de card SD & USB Stick, Aux in, Radio FM, acumulator puternic incorporat, etc….”

“Se aude foarte bine, tare, clar. Bateria rezistenta. Totul este la superlativ!”

“Am cumparat-o pe 8 septembrie si sunt extrem de multumit. In ziua cand am primit-o, am luat de pe YouTube un colaj de 2 ore cu muzica de nunta si l-am pus pe boxa. Stau la curte si vecinii au inceput sa se plimbe pe strada sa vada unde e nunta. Se aude de parca ai avea o formatie, iar microfonul mareste si mai mult aceasta impresie. Pentru apartament recomand sora mai mica de 30 W, cea de 50 W e prea puternica. In concluzie recomand cu caldura aceasta boxa. La noi petrecerile au devenit mult mai frumoase de cand avem aceasta boxa cu microfon.”

Comments

comments