cadouri speciale

Pe situl supranumit si mallul online aveti parte de reduceri foarte mari la produsele care pot sa fie cadouri de Valentine’s Day 2021 si anume, cosmetice, bratari, ceasuri, aparate de epilat/barbierit, carti si multe altele.

Exista o pagina speciala in acest sens unde preturile au intrat la apa pana pe 12 februarie cand e ultima zi de reduceri si mai mult trebuie sa stiti ca beneficiati de transport gratuit rapid prin curier la comenzile mai mari de 200 lei. Mai jos aveti la dispozitie pagina reducerilor si toate produsele aflate la reducere unele chiar si pana la 80%.

Gasiti cadouri pentru el pentru ea pentru cupluri, pentru familie sau pentru copiii si toate sunt cu reduceri. Oferta este valabila pentru Valentine’s Day 2021 pana pe 12 februarie.

Valentine’s Day este o sarbatoare a iubiri impumutata de la cei din vest, are mai multe legende si mai multe specificatii iar ce e concret este faptul ca este foarte veche si adaptata treptat la timpurile in care a fost petrecuta. Sarbatoarea provine de la romani si are legatura stransa si cu religia.

Sarbatoarea are radacini vechi. Romanii organizau un festival, numit Lupercalia, care avea loc la jumătatea lunii februarie, prin care sarbatoreau inceputul primaverii. Se crede că, intre manifestările sarbatorii, se numara si alegerea de catre băieti a numelor de fete dintr-o cutie. Astfel, pe perioada festivalului, perechile formau cupluri şi, uneori, se căsătoreau.

Mai tarziu, biserica a vrut să transforme festivalul într-o sarbatoare creştină si a decis să se folosească de ea pentru a aminti de Sfântul Valentin. Cu timpul, numele sfântului a fost folosit de oameni pentru a îşi exprima sentimentele fata de cei dragi.

Comments

comments