florarie online

Se apropie luna Martie dupa cum stim luna in care florile sunt la putere si cum in acest an contactul de orice fel nu este recomandat, probabil multi dintre voi se gandesc la solutii. Solutia perfecta este accea de a trimite flori direct la adresa destinatarei prin serviciile de florarii online.

Am gasit ceva in acest sens atat pentru Bucuresti cat si pentru majoritatea oraselor din tara si in cele ce urmeaza o sa va propunem 3 variante pentru toate buzunarele.

Top florarii online

Floria livreaza flori si este prezenta in online din 2010, adica de peste un deceniu, au luat mai multi ani la rand titlul de Floraria Online a Anului si au transport gratuit. Livrarea se face in mai putin de 2 ore in mai toate orasele mari ale tarii unde au acoperire.

Noi am cumparat de la ei de 3 ori pana acum iar calitatea buchetelor este incantatoare, cel putin asa ne-au spus persoanele care le-au primit. Multiple metode de plata de la pay-pal si sms pana la card bancar sau op. Ofera carduri de fidelizare clientilor si confidentialitatea clientilor. Au fost “Furnizor al Casei Regale a Romaniei” si fiecare client primeste consultanta daca are nevoie in a alege buchetele de flori.

Comments

comments