Vorba ca suntem cu 20 de ani in urma civilizatiilor in vest se materializeaza si in Film. Romania scoate o prima comedie care imita dupa parerea mea foarte bine ceea ce fac mari artisti la Hollywood, atat ca aspect cat si ca si personaje.

Horaţiu (Bogdan Iancu), un băieţel de 8 ani, care încă mai crede în Moş Crăciun, primeşte drept cadou de Sărbători o zi la mall. Aceasta ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun, însă se transformă într-o adevarată aventură în momentul în care copilul se pierde de mama sa (Alina Chivulescu).

El îl întâlneşte pe Ion (Ştefan Bănică), un hoţ deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni ilegale. „Moşului” nu prea pare să-i placă copiii, însă Horaţiu se ţine scai de el, de aici începând şi „necazurile”.

Filmul „Ho Ho Ho”, produs de Media- Pro Pictures, este prima comedie românească de Crăciun şi va avea premiera vineri în mai multe cinematografe din Bucureşti, cum ar fi CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, sau din ţară, la Lotus (Oradea) ori Odeon (Cluj).

Nu are rost sa povestim mai multe deorece cum se spune e bine sa vedeti “pe viu” e o comdeie care merita vazuta pentru ca actiunea si rolurile sunt bine interpretate si se simte progresul facut si de ramura de film din Romania.

Comments

comments