Evolutia Omului in Timp
Evolutia Omului in Timp

Cum zice mult cunoscutul actor roman Florin Piersic: “Mai Copii” daca nu vreti sa ajungeti ca cel din fata plutonului punet-ti mana si faceti sport ca pana la urma si butonatul isi are rostul lui, dezvoltand o zona psihica distruge una fizica.

O imagine care mi-a atras atentia si care cred ca reprezinta foarte bine viitoarele generati, pentru carein afara de Internet si Puburi nu mai prea exista viata. Americani au oservat acest lucru si acum platesc miliarde pentru descoperirea si educarea sportivilor fie ei chiar amatori. Au creat conditii si au atras prin diferite campani lumea catre sport iar acum dupa o perioada de seceta america are uni dintre cei mai buni sportivi, dar la noi de cand “internetul este ca si curentul la priza” nu mai descoperim si nu mai vedem nici un tanar talent in sport, iar care sutn fac figuratie pentru ca probabil nu au abilitatile necesare dar au ceva din vointa.

Acu e mult mai usor sa ajungi luptator in fortele armate sau sa ajungi cel mai bun spion cu ajutorul jocurilor PC iar asta creaza o satisfactie ireala pe care ai ainso si nu mai esti interesat de o adevarat performanta preferand sa stai si sa treci stagiu dupa stagiu in fata la pc, dar odata cu asta suferi transformare dupa transformare si in fiecare zi fara sportĀ  organismul tau mai aduna o greutate in magazia lui.

Comments

comments