Dupa ce cu toti am vazut ce dezastru a fost in acest an la examentul de bacalaureat cand mai mult de jumatate dintr-o generatie care abia a implinit varsta optima pentru a putea obtine permisul de conducere auto, a clacat in fata unor “legende” precum Creanga, Caragiale sau Pitagora, asa cum e obijnuit romanul a inceput sa faca haz de necaz si sa imbine totusi istoria cu ironia, actualitatea cu strictetea, responsabilitatea¬† si frica de altadata.

Desi au jucat pe teren propriu, elevii care au dat examenul nu au reusit sa faca fata presiuni exercitate de adversari care inarmati cu niste subiecte bestiale si cu video camere instalate peste tot si-au dominat de la un capat la altul adversarul administrandu-i un scor de neprezentare 0-3 chiar daca posesia 67,4% a fost in favoarea gazdelor.

A fost un meci de cinste in care am vazut inca odata daca era nevoie ca suntem cu adevarat o tara de capsunari si ca totul este relativ, iar etnobotanicele domina atat prin ambalaj cat si prin continut, cartea de Romana, Geografie sau Istorie, am demonstrat inca odata ca pitipoancele, muzica de club si imbarligaturile alea de bauturi amestecate ofera o senzatie mult mai puternica si interesanta decat acea a unei note bune la cel mai important examen din viata.

In incheiere felicitari celui care a facut subtitrarea pentru filmuletul de mai jos, desi cu siguranta e prea traziu, poate intelegem ca doar cernand cu o sita cat mai deasa vom reusi sa ne aducem in fruntea tarii oameni capabili sa ne conduca corect si sa fim o tara mandra, iar capsunari sa fie mandri de tara lor.

Comments

comments

4 thoughts on “Cam ce parere are Hitler despre Bac-ul de anul acesta!?”
  1. Multi bloggeri romani ar vrea sa stie daca ai avea curajul sa raspunzi la cateva provocari simple si de bun simt. Daca esti interesat/a sa participi la acest joc intre bloggeri intra aici.

Comments are closed.