adidasi ieftini

Decathlon este unul din cele mai apreciate magazine pentru articole sportive si de cand si-au mutat distributia si produsele si online, a fost un adevarat boom si in Romania. Decathlon exceleaza prin produse de calitate, preturi foarte bune si servicii excelente. Cand spun servicii ma gandesc la modalitatea rapida de a inlocui produsele de a returna banii sau de a aplica garantiile, aceste garantii la ei chiar functioneaza.

Încălțăminte drumeție în natură NH100 Gri Bărbați ecodesign cei mai vanduti adidasi al celor de la Decathlon si costa cat 4 pachete de tigari chiar mai putin.

Vezi disponibilitate si pret special!

Acest model a fost dezvoltat in 2 ani alaturi de 900 de parteneri din Franta si Spania, care au ajutat la conceperea produsului si s-au vandut peste 2 milioane de perechi in intreaga lume.

Acum confortul incaltamintei a fost imbunatatit cu 30%, rezultat bazat pe teste. S-au adaugat insertiii de supa Eva pe lungimea talpii si s-a folosit un pad mai moale si mai gros la nivelul calcaiului. Ca tot se vorbeste depre impactul asupra mediului din ce in ce mai mult trebuie sa stiti ca impactul CO2 al acestui model a fost redus cu 14% ca si idee aceasta scadere permite economisirea a 4000 de tone de CO2 pe an care ar insemna cam 1050 de zboruri tur-retur intre Paris si Tokyo. Optimizarea modelului a redus pierderile de material si deseuri iar noua conceptie este una ECO, CONFORTABILA SI USOARA.

Cântărește 746g, la mărimea 43. Garantia e de 2 ani si va spunem ca ca i-am testat deja si asa cum reise din majoritatea review-urilor de pe situl vanzatorului merita toti banii.

Poti sa vezi mai multe despre adidasi, disponibilitatea marimilor si alte detalii direct aici:

Trebuie sa mai stii ca la Decathlon online daca cumperi de peste 250 lei ai transport gratuit oriunde in tara!

Comments

comments