emag oferta aniversara

eMag implineste luni 9 decembrie 12 ani de existenta si celebreaza intr-un mod extraordinar aceasta aniversare, sub deviza “Distreaza-te in weekend, cumparaturile le faci luni de la eMag” compania pregateste reduceri de 2 milioane de euro la produsele pe care le comercializeaza.

La eMag aveti garantia ca puteti returna orice produs in 30 de zile, aveti transport gratuit si asistenta pentru orice problema intalnita, mai mult puteti deschide pachetul la livrare si abia apoi platiti.

Cateva sfaturi pentru a fi cat mai rapid in plasarea comenzilor de luni, pentru ca asa cum stiti deja de la black friday stocurile sunt limitate si se termina repede:

* Daca nu aveti cont eMag dechideti unul aici: Deschide cont pe eMag si incercati sa ramaneti logat ca sa nu pierdeti timp cu logarea.

* Pentru fiecare comanda plasata primiti un Card Cadou si o sa aveti la dispozitie un contor care o sa arate cat timp promotia este valabila.

* Urmareste din timp produsele care te intereseaza ca sa sti exact in ce categorie si sectiune se afla pe site, ca sa nu pierzi timp cu cautarea.

* Incearca sa faci o lista cu necesitatile tale si abia apoi cauta ofertele care ar putea fi tentante si merita profitat de ele.

eMAG este probabil situl numarul 1 de vanzari online si asa cum era de asteptat la aniversare isi respecta blazonul.

Vezi oferta aniversara eMAG!

Comments

comments