Se apropie ziua indragostitilor in varianta preluata de la americani pe 14 Februarie care poarta numele de Valentine’s Day si in care cei indragostiti obijnuiesc sa isi faca mici cadouri care sa simbolizeze dragostea lor sau sa fie de folos persoanei iubite.

Tinerii sunt incantati ca exista si o zi a lor, a indragostitilor, un prilej de a sarbatori impreuna cu cel (cea) iubit(a). Desi mai sunt voci care spun ca nu este o zi specifica tarii noastre, ea prinde radacini tot mai adanci cu fiecare an ce trece.

Sfantul Valentin a fost un preot roman martirizat in timpul persecutiei lui Claudius in anii 269-270 d.c. Tanar fiind, Valentin ii ajuta pe crestini in vremurile persecutiei. El a fost prins si bagat in inchisoare, unde a devenit un propovaduitor. Tocmai de aceea a fost condamnat la moarte la data de 14 februarie-269. cam aceasta ar fi pe scurt legenda acestei zile pe care toti indragostiti o asteapta si in care el sau ea asteapta o atentie aparte.

Aceasta atentie vine dintr-un cadou portivit iar mai jos noi va oferim 3 idei interesante de cadouri pentru ziua indragostitilor precum si sursa de unde le puteti comanda:

1.) Una dintre cele mai la indemana idei este in a face cadou produse de de ingrijire personala pentru el (gasiti aici) și pentru ea (gasiti aici);

2.) O alta idee special pentru ea mai ales ca fetelor le plac pozele ar fi Ramele foto digitale (gasiti aici) iar pentru el mai ales daca e impatimit al jocurilor pc ar merge o consola de joc sau jocuri propiu zise

3.) Pentru cei mai generosi care isi permit ceva mai mult Laptopurile dedicate (pe culori preferate sau design special) sau tabletele ar fi o solutie!

In speranta ca v-am ajutat sa va faceti o idee de cadou incheiem acest articol cu celebra vorba a lui Mircea Radu “Iubiti-va mult!

 

 

Comments

comments