suport sticle vin nobil

Probabil de multe ori ai fost invitat la o petrecere, la o onomastica sau pur si simplu la un chef cu diverse motive si nu prea aveai idei ce cadouri sa faci, mai ales daca cel care te-a invitat e un pretentios.

In articolul care urmeaza vrem sa iti prezentam un cadou perfect pentru un prieten care e amator sau profesionist in ale vinului si care atunci cand vine vorba despre aceasta bautura nobila stie foarte multe si se respecta. Fie ca mergi la el sa ii vizitezi colectia de vinuri fie ca esti invitat la un eveniment special am gasit cateva variante de cadou perfect pentru bautorii de vin dintre care vrem sa iti prezentam unul la un pret accesibil si cu care sigur o sa ramai in memoria prietenului tau.

Cadoul perfect despre care vorbim este un suport pentru sticlele de vin aparte. Ofera un spatiu generos si variat pentru depozitare: suport pentru 9 sticle, cufar si sertar pentru accesorii. Este confectionat din placaj de inalta calitate si ofera incaperii pe care o mobileaza un design aparte portivindu-se aproape cu orice fel de decoratiuni.

suport sticle vin nobil Dimensiuni totale: 40 x 27 x 79 cm (L x l x î)
Adâncime cufar: 21,5 cm
Sertar: 27 x 17 x 8 cm(L x l x î)
Dimensiuni suport sticla: 8,5 x 25,5 cm (diam. x L)
Material: Placaj

Arata exact ca in imagine nu e greu ca si greutate si poate sa fie achizitionat cu un super discount direct de pe internet prin comanda.

Cel mai bun pret pentru acest suport special l-am gasit aici:  Suport sticle vin cu sertar si cufar

Asadar in aceste conditii economisesti si bani si cu siguranta faci si cel mai util si frumos cadou.

Comments

comments