camera drift hd

camera de actiune drift hdIntr-o lume in care ne-am obisnuit sa inregistram tot ce msica de la coborarea pe partia de schii sau mersul pe bicicleta pana la ce se intampla noaptea in fata blocului, am cautat cele mai interesante camere de actiune respectand cunoscutul deja raport calitate pret si am gasit o promotie excelenta aici Camere de Actiune, unde camera Drift HD este la un pret foarte bun.

Asa cum ii spune si numele camera de actiune Drift HD este conceputa pentru a rezista in cele mai grele conditi.
Noua camera Drift HD este cu 25 % mai mica decat predecesoarea ei si vine cu o multitudine de functii noi sau imbunatatite. Este perfecta pentru filmarea oricarui hobby sau sport extrem, poate inregistra full HD 1080p, iar in 720p poate filma la 60fps. Este prima camera din clasa ei care face poze la 9 MP si vine cu meniu in Limba Romana.

Camera de actiune Drift HD o poti monta cu usurinta pe casca, bicicleta, masina, kayak sau ochelari si este remarcabil de usoara, doar 119g. Pentru a nu fi nevoit sa transferi filmarile pe calculator pentru a le viziona, Drift HD vine cu port HDMI. Astfel poti urmari filmarile direct pe un televizor HD. Pentru un sunet cat mai bun, noua camera vine cu port de 2.5mm pentru microfon.

Mai mult, acum poti alinia imaginea si poti revizui filmarile pe loc, deoarece in componenta camerei este si un LCD de 1.5” astfel poti elimina orice greseala din filmare. Camera este prevazuta si cu telecomanda care te ajuta sa pornesti si sa opresti filmarea cand doresti (de la o distanta de maxim 5m), functie destul de importanta, mai ales atunci cand este montata intr-un loc la care iti este greu sa ajungi.

Drift HD este cea mai versatila si usor de utilizat camera din clasa ei, vezi cat costa si unde o poti gasi aici: Camera de actiune Drift HD pret si comanda dar ca sa te convingi mai jos ai si un promo interesant cu ce poate face Drift HD:

Pont: Cumpara camera impreuna cu Suportul de prindere cu ventuza. Este incredibil de rezistent si se poate monta pe orice suprafata plata si nonporoasa.

Comments

comments