Aseara la celebra si faimoasa emisiune a trustului PRO , Dansez pentru Tine, mult mediatizata Monica Columbeanu a fost eliminata in duelul cu Jean de la Craiova. Cu alte cuvinte telefoanele s-au incins mai mult pentru manelisti iar prieteni si fanii pe care Monica si Irinel ii au peste tot in Tara au avut ocupat sau au avut de platit vre-o polita lasandu-i cu buza umflata.

In aceste conditii degeaba Irinel si-a calcat pe orgoli si a ales sa stea cu o pancarda in mana in platoul de emisie pe care scria “Votati Monica si Adrian” , inloc sa fie la hotel cu doua secretare incinse, ca scumpa lui sotie si datorita comportamentului de culise a pierdut lupta cu mult mai versatul Jean de la Craiova.

Singurul lucru pe care voiam sa il subliniez aici este ca manelisti sunt mult mai uniti la greu decat oameni cu fite din faimoasa clasa sociala a bogatasilor, iar o vorba supusa in vant de o fata manierata si atenta de cele mai multe ori cu sticla, nu face niciodata cat o vorba supusa spre popor, asadar “Va pupa Jean”

Comments

comments