Prospăt retras din cursa pentru prezidenţiale, Nati Meir a fost „săltat” aseară de poliţiştii de la crimă organizată, pe numele său fiind începută o anchetă penală sub acuzaţia de înşelăciune.

„O persoană a depus, ieri, la Parchetul
Capitalei, o plângere împotriva lui, acuzându-l că ar fi împrumutat-o cu bancnote false de 500 de euro. Aseară, în jurul orei 17.00, am descins la biroul lui.

În timpul percheziţiei, am descoperit şi două bancnote false. Meir a fost escortat la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, unde a fost audiat în prezenţa procurorului de caz”, au precizat surse din poliţie. Potrivit acestora pe numele politicianului de origine israeliană a fost emisă ordonanţă de reţinere, urmând ca în această dimineaţă să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Meir, moştenitorul a peste 2 miliarde de dolari de la o rudă din SUA, căruia nu i-a spus niciodată numele, a fost găsit vinovat de zeci de ca zuri de escrocherii, în anii ´80 şi ´90, la Tel Aviv şi Haifa. Joia trecută, Meir anunţa
că se retrage din cursa
alegerilor în semn de protest faţă de ce se întâmplă în politică.

Comments

comments