Irinel Columbeanu pare a fi implicat intr-o noua idila amoroasa. Revista Ciao! dezvaluie, in ultimul numar, un episod petrecut de curand si in care personajele principale sunt sotul Monicai Columbeanu si doua tinere pe care acesta le-a cunoscut intr-un club.

Omul de afaceri a fost surprins de paparazzii Ciao! impreuna cu doua tinere pe care le-a cunoscut in clubul Pat. Dupa ce s-au distrat in local, spre dimineata, mai exact in jurul orei 04.30, cei trei au decis ca este timpul sa se retraga. Au chemat un taxi si au plecat spre zona Piata Romana. Soferul a parcat in fata imobilului nr. 13 de pe strada Visarion, unde sotul Monicai si cele doua tinere au coborat. Au urcat direct in apartamentul detinut de Cornel Stania, patronul clubului Pat, si un prieten de-al omului de afaceri, acolo unde Irinel si cele doua tinere au ramas pana in zori.

Viata asta de vedeta e tare periculoasa, daca nu sti sa iti gestionezi miscarile si trairile, poti pica intr-o plasa de unde cu greu vei mai iesi, apreciez anonimatul lui Dumitru Bucsaru si apreciz si capacitatea lui Irinel de a gestiona activitatea publica.
Mai oameni buni sinceri sa fim, daca are liber de la Moni si daca poate de ce sa nus e distreze?

Comments

comments