michelin-aplin-a4Dupa cum probabil stiti deja Michelin este unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din lume si in acelasi timp lider in ceea ce poriveste calitatea caucurilor dub acest nume. Desi au licenta pentru fabricatie in mai multe tari calitatea ramane acceasi iar tehnologia folosita este una in contionua dezvoltare. Pe timp de iarna fara doar si poate cauciurile Michelin iti ofera un plus de siguranta si incredere fata de celelalte.

Michelin alpin A4 este cauciucul cel mai modern de la acest brand unul care foloseste o tehnologie inedita si iti ofera cu pana la 5% distanta de franare mai mica, un zgomot de 70db si poti demara cu 10% mai usor, pe langa toate acestea ai garantie pentru aceste cauciucuri o iarna in plus, adica in loc de 24 de luni garantie primesti 32 de luni garantie. Acestea sunt doar cateva din motivele pentru care cea mai buna alegere pentru cauciucurile de iarna este Michelin. Dar hai sa vedem cum au gandit cei de la Michelin noua gama de cauciucuri de iarna si ce tehnologie aplica in video-ul de mai jos:

Cuaciurile Michelin A4 orice dimeniune pot fi cumparate la cele mai bune preturi de aici: Pret anvelope iarna Michelin

Daca cumperi 4 anvelope Michelin ai parte si de un voucher pentru carburant!

Prin gheata zapada sau ploaie:
Demarati cu 10% mai usor
Franati pe o distanta cu 5% mai scurta
Conduceti in deplina siguranta o iarna in plus

Tehnologia: MICHELIN FULL ACTIVE TREAD
Banda de rulare Full Active Tread imbunatateste tractiunea, capacitatea de franare si stabilitatea in cele mai solicitante conditii

Helio Compound+
Un amestec inovator de cauciuc care imbunatateste aderenta si capacitatea de franare, chiar si pe carosabil umed sau acoperit cu gheata.
Permite rularea in conditii de completa siguranta, indiferent de vreme.

Expertiza MICHELIN
MICHELIN Alpin este cea mai economica anvelopa de iarna si are un randament kilometric cu 35% mai mare in comparatie cu media pietei. Anvelopa beneficiaza de know-how-ul MICHELIN in ceea ce priveste amestecul de cauciuc si constructia anvelopei.

Comments

comments