banda kinetica

banda-kinesiologicaBanda kinesiologica care apare din ce in ce mai des ca un component de baza al sportivilor de perfoirmanta din mai toate sporturile are un trecut interesant, a aparut in anii 70 la vointa doctorului Kenzo Kase care a fost interesat sa ofere o metoda de taping care sa accelereze procesul de vindecare a tesuturilor traumatizate in cazul accidentarilor sau contractilor care apar mai ales la sportivi.
In 1988 aceasta banda a fost pentru prima data prezenta la un mare eveniment sportiv si anume la Jocurile Olimpice de la Seul, cand efectele ei au fost luate in calcul si testele au aratat ca rapiditatea vindecarii sau a recuperarii este mult mai mare, iar intrebuintarea ei a gasit si alte margini decat cele sportive.
Astazi Banda kinesiologica se gaseste in comert de diferite culori si dimensiuni dar cu acelasi efect unul de luat in calcul mai ales pentru sportivi dar nu numai.

Efecte benefice marcate de studii si confirmate de sportivi de top ale bandei  kinesiologice:
– sutine musculatura in dinamica ei
-elimina durerea si discomfortul produs de aceasta
-dreneaza eficient canalele limfatice ajutand la descongestionare
-repozitioneaza muschiul si articulatia in pozitia lor naturala
-grabeste vindecarea hematoamelor

Banda este 100% bumbac. Fibrele textile din bumbac sunt 100% de inaltă calitate. Banda se simte confortabil pe piele si permite ca pielea sa respire.

Materialul este impermeabil. Acest lucru este benefic pentru cei care doresc sa utilizeze banda mai multe zile. Banda rezista inclusiv la dus, baie pana la 7 zile.

O puteti cumpara la rola de 5cm x 6m la preturi variate de pe internet, dar noi am primit recomandari bune pentru banda comandata de aici: Banda kinesiologica de diferite culori!

Comments

comments